fbpx

Ha többfunkciós, inspiráló és főleg tartós íróasztalt keresel gyermekednek, akkor figyelj, mert összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet a választásban!

Méret a lényeg 
Első lépésként mérjétek le a rendelkezésre álló helyet! Az ideális asztal könnyedén illeszkedjen a szobába, hagyva elegendő mozgásteret. Készíttesd méretre!

Anyagok és minőség
A kézzel készült tömörfa asztalok varázsa az időtállóságban rejlik. Ezek az asztalok a természetes anyagoknak köszönhetően stílusosan illeszkednek a térbe, és bírják a gyűrődést.

Stílus
Válassz olyan színt és stílust, amely harmonizál a szoba dekorációjával. A fa asztalok számos kivitelben gyártathatók, így könnyen megtalálhatjátok a megfelelőt.

Tárolás és ergonómia 
Egy jó íróasztal rendelkezzen elég hellyel a könyveknek, írószereknek, számítógépnek. Az ergonomikus kialakítás hozzásegít a kényelmes munkához. (!!! Különösen figyelj a fény forrására, hogy a gyermek ne takarja író kezével a munkáját!)

A mi ajánlatunk: Pörgesd végig a profilunkat (https://instagram.com/vertigo.design ), nézz szét a képek között, hogy megismerd a kézzel készült tömörfa asztalok különleges világát! 

Szakértő tanácsokkal és sok inspirációval várunk, hogy segítsünk a választásban.

#vertigodesign #iskolakezdés #homeoffice #íróasztal #gyerekszoba

Kérdésed van? Rendelnél? Írj!

Bútoraink mind egyedi elképzelés alapján készülnek. Segítünk megálmodni a Tiédet!

Kapcsolat

2092 Budakeszi, Rákóczi u. 48.

Telefon: (+36) 202095204 
E-mail: vertigo@vertigodesign.hu

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.