AGILIRO dió tárgyalóasztal

540 000 Ft -tól

Az első benyomás fontos! A dió tárgyalóasztal az irodák királya, minőségével, megjelenésével azonnal meghatározza a tárgyalások légkörét.

A dió az egyik legszebb bútorfa, melyet a legértékesebb alapanyagnak tekintenek. Gyönyörű színeivel, változatos erezetével, mintáival talán a legkellemesebb, legszebb faanyag.
Klasszikus és modern, minimál enteriőrökbe is remekül illeszkedik.
Az asztal egyedi, különleges vonalvezetése, mely a diófa megismételhetetlen tulajdonságaira épül, teljesen eltér a kereskedelemben kapható tucat asztaloktól.
Az elkészült tárgyalóasztal rendkívül stabil, a láb merev, nem rugózik. Hosszú élettartamra tervezett, kiváló, erős és tartós faanyagokból építjük, nem reped és nem vetemedik.
A felület víz- és hőálló bio keményfaolaj-bevonatot kap, mely portaszító és remekül tisztítható.

Tippünk: a tárgyaló- vagy konferenciaasztalhoz ajánljuk hozzáillő diófából, de kisebb méretben készült íróasztalainkat vagy laptop-asztalainkat.

Itt 8 személyes például tölgy asztalunk, itt pedig 8 személyes amerikai kőris asztalunk látható.

  • Anyaga: dió
  • A lábazat felületkezelt, rozsdamentes fémláb
  • A 6 személyes tárgyalóasztal méretei: 180x100x75 cm
  • A 8 személyes tárgyalóasztal méretei: 220x100x75 cm
  • Választható lábazat: X alak, A alak, négyzet, trapéz
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi, tömörfa termék
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges bútordarab kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog olyan nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási díjakról és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

, ,

Érdekelhetnek még…