AMORINI szélezetlen tükörkeret

150 000 Ft -tól

Egyedi tükörkeret, mely szélezetlen formáival folyópartként keretezi a tükröt.

Minden szélezetlen tükörkerethez külön választjuk ki azt a tömörfa pallót, ami különleges rajzolatú széleivel a lehető legszebb, műalkotásba illő kompozíciót alkotja a tükörlap felületén.
A faanyagban található természetes göcsöket, lukakat – a tartósság szem előtt tartásával – igyekszünk megtartani, mivel ezek összessége adja a fa szépségét, természetességét, egyedi karakterisztikáját.
A szélezetlen tükörkeret tökéletesen kiszárított faanyagból készül, mely beltéri használatra alkalmassá teszi, de fürdőszobai használatra, vagy közvetlenül fűtőtest, kandalló közelébe (a jelentős pára- és hőingadozás roncsoló hatása miatt) nem ajánljuk.
Puha ronggyal vagy kefével tisztítható, különös óvatossággal a fa repedéseinek, lukainak, és a tükörnek sérülékenységére. Az ablaktisztító folyadék a fakeretet lehetőleg ne érje, mert megmarhatja, károsíthatja azt.

Tippünk: tökéletesen illik hozzá bármelyik szélezetlen előszoba pultunk.

  • Anyaga: akác
  • Tükör vastagsága: 4 mm
  • Igény szerint felhelyezhető vízszintes vagy függőleges irányban is.
  • Súlya miatt a tükröt ragasztva ajánljuk felhelyezni.
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi, tömörfa termék
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges bútordarab kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási lehetőségekről és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

,

Érdekelhetnek még…