ANTIQ LOG platán dohányzóasztal

120 000 Ft -tól

Különleges, masszív platán dohányzóasztalunk szárított fa-metszetből és erős fémlábakból áll. A csomókat kiönthetjük fémmel, a repedéseket műgyantával, de természetesen extra design nélkül is kérhető.

A platán dohányzóasztal lapja a fa rönkjéből szeletelt fa korong, mely tökéletlenül tökéletes: szabályosan szabálytalan formájú. Robosztus és tartós faanyag, stabil lábaival garantáltan borulásmentes. Ha természetes hatású, igazán kemény és időtlen bútordarabot szeretne – ANTIQ LOG dohányzóasztalunkban nem fog csalódni!

Tippünk: a platán dohányzóasztal faszeletét feketére is festhetjük, akkor a természetes fa-hatás helyett, erőteljes, minimálba hajló indusztriál stílust kapunk. ITT megtekintheti. Természetesen a fa erezete, egyedi jellemzői, szélezetlen élei tökéletesen megmaradtak.

  • Anyaga: platán
  • Vastagsága: 10 – 15 cm
  • Lábazata: 15 cm magas fémláb
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi tömörfa termék
  • A felület víz és hőálló bio keményfaolaj-bevonatot kap, mely portaszító és remekül tisztítható.
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges bútordarab kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási lehetőségekről és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

,

Érdekelhetnek még…