AURA feketített kőris tömörfa íróasztal

220 000 Ft -tól

Markáns megjelenés, kreatív design, stabil és tartós szerkezet – minden együtt van a jó alkotómunkához, akár a dolgozószobájába, nappalijába vagy irodájába állítja szélezetlen íróasztalunkat.

A kőris faanyagként önmagában is kifejezetten érdekes fafajta: finom és egyenletes szövetű, de ezt a szövetet gyűrűs likacsok árnyalják, melyek hajlamosak a barna elszíneződésre. Ezt a szépségét pedig nagyra értékelik a bútorkészítők.
Ebben a designban a huszonegyre húztunk lapot: a gyönyörű kőrislapot feketére színezzük, így fekete alapon mély árnyalatú fekete gyűrűket kapunk, és egy kreatív ötlettel az asztallapot „megtörjük” a térben, így kapjuk meg a tömörfa íróasztal aszimmetrikus lábazatát.
Igény szerint választhatunk sima vagy repedt pallót az asztallaphoz, illetve a repedést kitölthetjük vagy szabadon is hagyhatjuk.

A felezett szélességű (40 cm-es) számítógép-asztalokat elsősorban olyan kedves megrendelőinknek ajánljuk, akiknek nem áll rendelkezésére nagy helyiség az otthoni iroda kialakításához, munkájukhoz elegendő egy laptop, de mégis szeretnének állandó, nyugodt munkakörülményeket biztosítani maguknak otthonukban is. Ha ez a változat érdekli, jelezze az “ÉRDEKEL” gombra kattintva!
Az elkészült tömörfa íróasztal rendkívül stabil, a láb merev, nem rugózik. Hosszú élettartamra tervezett, kiváló, erős és tartós faanyagokból építjük, nem reped és nem vetemedik.
A felület víz- és hőálló bio keményfaolaj-bevonatot kap, mely portaszító és remekül tisztítható.

A kőris íróasztalhoz ITT ajánlunk 8 személyes amerikai kőris étkezőasztalt.

  • Anyaga: kőris
  • A lábazat felületkezelt, rozsdamentes fémláb
  • Választható lábazat: X alak, négyzet, trapéz
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi, tömörfa termék
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges bútordarab kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog olyan nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási díjakról és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

, ,

Érdekelhetnek még…