INSIGNIA tölgyfa étkezőasztal

390 000 Ft -tól

Letisztult, természetes design és kiemelkedően magas minőségű felhasznált alapanyagok ötvözete ez az ebédlőasztal. Lelke pedig maga a meleget és harmóniát sugárzó tömör tölgyfa.

A tölgyfa étkezőasztal tökéletes választás azok számára, akik a klasszikus, természetes lakberendezést kedvelik. A tölgyet erőteljes vonalai és kissé sárgásbarna árnyalata a legismertebb fafajtává teszi, anyagában rejlő gyakoribb csomorok, természetes berepedések rusztikus megjelenést kölcsönöznek a belőle készült asztalnak.
Megjelenése visszafogott, egyáltalán nem tolakodó vagy extravagáns. Inkább kiegészítője, finom aláfestője a szoba enteriőrjének. Kiváltképp alkalmas nagycsaládi ebédlőasztalnak, mely körül ebédelni, leckét írni, társasjátékozni egyaránt kényelmesen lehet.
Az elkészült tölgyfa étkezőasztal rendkívül stabil, a láb merev, nem rugózik. Hosszú élettartamra tervezett, kiváló, erős és tartós faanyagokból építjük, nem reped és nem vetemedik.
A felület víz- és hőálló bio keményfaolaj-bevonatot kap, mely portaszító és remekül tisztítható.

8 személyes tölgy asztalunk ITT is látható.

  • Anyaga: tölgy
  • A lábazat felületkezelt, rozsdamentes fémláb
  • A 6 személyes asztal méretei: 210x100x75 cm
  • A 8 személyes asztal méretei: 250x120x75 cm
  • Választható lábazat: X alak, A alak, négyzet, trapéz
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi, tömörfa termék
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges bútordarab kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog olyan nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási díjakról és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

, ,

Érdekelhetnek még…