NOOB kémcső váza

22 000 Ft -tól

Egyszerű, letisztult forma, kreatív design. Zöld növények – virágcserép helyett – izgalmas kémcsövekben és nyers tömörfa tartóban. Modern ajándék, csomagban több méretben is rendelhető.

Ez az újszerű kémcső váza nemcsak virágtartóként funkcionál. Gyökereztetőként, vagy az étkezőasztal díszeként is tökéletes szolgálatot tesz. A kémcső váza designja letisztult, mégis szokatlan, de a fa természetessége, és a zöld növények látványa a kert és az erdő bensőséges hangulatát hozza családja körébe.
Ha ajándékba szánja, többféle méretet is készítünk egy csomagba.

A fafelületet bio keményfaolajjal kezeljük, a tartósság és a fa szépségének hangsúlyozása érdekében. Ez biztosítja, hogy a felület víztaszító is legyen, így nem tesz kárt benne a vízcsere esetén kicsöpögő nedvesség.

TIPP: ajánlunk még tömörfa virágládát ITT, gyertyatartót ITT, adventi asztaldíszt ITT.

  • Anyaga: borovi fenyő
  • A kémcső tartozék.
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi, tömörfa termék
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges dísztárgy kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog olyan nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási díjakról és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

,

Érdekelhetnek még…