SEBAS négyszögletes vágódeszka

16 000 Ft -tól

Egyedi vágódeszka, akár ajándékba is! Konyhai dísztárgy, praktikus vágódeszka, ízléses kínálótál, és személyre szóló ajándék: 4 in 1!

Nincs bosszantóbb, mint egy víztől megrepedő vagy húsvágás közben billegő vágódeszka. Vagy amikor végre elkészülnek a kertben a grillhúsok, de nincs hová tálalni, a tányérok pedig egymás hegyén-hátán tornyosulnak…
Egy tömörfa vágódeszkával mindez nem fordulhat elő: tartós, stabil, praktikus és még szép is.
Ha a finom tapintású, bársonyos fát kedveli, ha a selymesebb színárnyalatokat és puhább megjelenést – ez a vágódeszka biztosan kedvére lesz majd. Annyira szép, hogy még elpakolni is vétek: legjobb mindig szem előtt (és kéz ügyében) tartani a konyhai munkapulton.
A fafelületet bio keményfaolajjal kezeljük, a tartósság és a fa szépségének hangsúlyozása érdekében. Ez biztosítja, hogy a felület portaszító és könnyen tisztítható legyen, valamint víztaszító képessége miatt cserepes növények tárolására is alkalmas.

Vágódeszkáink ITT láthatók még. Valamint ITT.

Kínálótálunk pedig ITT.

  • Anyaga: akác, tölgy, bükk, gyertyán, kőris, cseresznye
  • Mérete: 55×25 cm
  • Vastagsága: 5-8 cm
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi, tömörfa termék
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges dísztárgy kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog olyan nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási díjakról és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

,

Érdekelhetnek még…