SPIRE egyedi könyvespolc

240 000 Ft -tól

Kígyózó könyvespolc szélezetlen faelemekből – a fa és a fém különleges kombinációja, masszív és mégis légies hatás a nappaliban vagy a hálószobában.

Feltűnő magasság, feltűnő design és minőségi faanyag –  egyedi könyvespolc. A feketére festett fém tartószerkezet a környezetbe olvad, csak a kígyózó fatest ötlik a szembe, ahogy a könyveinket, dísztárgyainkat tartja – különleges látvány!
30 cm-es szélessége a szokásos pakolófelületnél nagyobb, így könyveken kívül szélesebb tárgyak, hangfal, zenelejátszó-rendszer, vagy játékkonzol, esetleg dísztárgyak, például nagyobb vázák tárolására is alkalmas. Stabil tartószerkezete mindenképpen lehetőséget biztost erre.
Kérésre kombinálhatjuk SOLO lebegő polcainkkal, összecsengő szélezetlen tömörfa polcrendszert alkotva ezzel a nappaliba.
Az egyedi könyvespolc fafelületét bio keményfaolajjal kezeljük, a tartósság és a fa szépségének hangsúlyozása érdekében. Ez biztosítja, hogy a felület portaszító és könnyen tisztítható legyen, valamint víztaszító képessége miatt cserepes növények tárolására is alkalmas.

  • Anyaga: tölgy/kőris/akácfa
  • Kézzel készített termék
  • Minőségi, tömörfa termék
  • Minden darab egyedi, a közölt képektől a végleges bútordarab kis mértékben (rajzolat, ívek, árnyalatok, csomók) eltérhet.

Hasznos információk:

Ha megvásárolná ezt a terméket, jelezze az „ÉRDEKEL” gomb megnyomásával. Adja meg elérhetőségeit, kollégáink megkeresik, hogy pontosítsuk igényeit, a szállítási határidőket, módokat, és egyedi árajánlatot adjanak a kért termékre.

A webshopon keresztül nem kell fizetnie, az elfogadott árat átutalással rendezheti bankszámlaszámunkra.
Az ingyenes visszaszállítás és az elállási jog csak a szakmai vagy gazdasági tevékenységen kívül eső célból szerződést kötő természetes személyekre vonatkozik. Az elállási jog olyan nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket a megrendelő kifejezett kérésére vagy utasítása alapján állítottunk elő, vagy amelyet egyértelműen a megrendelő igényeire, személyére szabtak.

További információk a szállítási díjakról és határidőkről.
Itt olvashat bővebben a fizetési módokról és feltételekről.

 

További információk

Méret

, ,

Érdekelhetnek még…