fbpx

Ahol a természet és a design találkozik: egyedi, kézzel készített falburkolatokat ajánlunk, melyhez a fenyő- vagy tölgylapokat egyesével, kézzel készítjük. 

Egyedülállóan különleges atmoszférát teremt egy-egy sávban a falra rögzítve a tévé mögé vagy a nappali falán optikai térelválasztóként. Önállóan is megállja a helyét dekorációként. A sok különböző rajzolatú famintázat melegséget, eleganciát hoz az enteriőrbe. 

Ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy hogy fogja feldobni otthonodat a falapból készült falburkolat, hogy szélesebb vagy keskenyebb területet szeretnél lefedni, 3D látványtervekkel segítünk a döntésben. 

A falapok környezetbarát módon kezeltek, telepítésüket is elvégezzük: ragaszthatjuk közvetlenül a falra, vagy hordozófelületre, esetleg szintben kiemelkedő panelre. 

Lebegőpolcainkat szélezetlen pallókból gyártjuk, alátámasztó konzol nélkül, falba fúrt stiftekkel szereljük, így a vizuális hatást semmi sem rontja el, a polcok tényleg „lebegnek”. Ennek ellenére stabilak, biztonságos tartást adnak.

Rövidebb és hosszabb polcokat is érdemes egymás mellett kombinálni, a különleges hatás érdekében. Ha több polcot is választasz egyazon helyiségbe – egy sem lesz egyforma! Egyedi erezetükkel, egyedi szélezetlen íveikkel, egyedi árnyalataikkal, tökéletesen kiegészítik egymást.

 

VISSZA A FŐOLDALRA

Kérdésed van? Rendelnél? Írj!

Bútoraink mind egyedi elképzelés alapján készülnek. Segítünk megálmodni a Tiédet!

Kapcsolat

2092 Budakeszi, Rákóczi u. 48.

Telefon: (+36) 202095204 
E-mail: vertigo@vertigodesign.hu

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.